De performances van Victorine verleiden op charmante, speelse wijze en nodigen je uit om deel te nemen aan haar wonderlijke wereld. Soms op een podium, maar meestal tussen het publiek.  Ze bieden een theatrale ervaring die je anders laat kijken naar de wereld om ons heen: Maak contact, ga mee op avontuur en geef je over!
Victorine is gespecialiseerd in kostuumontwerp, het kenmerkt haar performances. De sprankelende uitvoering van de actrices, zangeressen en performers met wie ze regelmatig samenwerkt brengen haar werk tot leven. Victorine speelt graag met de verschillende gedaantes van de vrouw als verleidelijk, majestueus, zondig of machtig wezen, altijd met een knipoog.

In opdracht produceert Victorine unieke kostuums en performances voor een festival, film – of videoproductie, campagne, opening, congres of bedrijfsevent. Ze heeft o.a. voor de campagnes van WeGo  outfits & maskers gemaakt, voor Fairtrade Gemeenten de Proeverij tafeldames (geïnspireerd op een concept van A World Of BLISS) ontwikkeld. En in opdracht van Teatro Pavana heeft Victorine voor een aantal acts waaronder Le Dame en Le Ballerine hoofdtooien ontworpen en uitgevoerd.

Haar werk is te zien geweest op bekende festivals en culturele evenementen in Nederland, waaronder Lowlands, Oerol festival, Solar Festival, het Boekenbal, Gergiev Festival en Amsterdam Fashion Week. Ook het buitenland maakt steeds meer kennis met de performances van Victorine, zo zijn er optredens geweest op Odegand in Gent (BE), Straattheaterfestival Olala in Lienz (AT), Music for Sunset (IT), Festival de Musique du Périgord Noir (FR) en Musikfestspiele Sanssouci in Potsdam (DE).

 

 Clients

A campflight to Lowlands
Oerol Festival
Festival Karavaan
Amsterdam Fashion Week
Musikfestspiele Sanssouci (DE)
Van Abbe Museum
Manuscripta
KANTOR
Nederlands Film Festival
Het Boekenbal
Cinekid
Boondoggle
Stelling van Amsterdam
Galerie Morren
De Rotterdamse Museumnacht
Het Groninger Museum
WeGO
Het Concertgebouw

Odegand Gent (BE)
Rock Werchter (BE)
Extrema Outdoor (NL/BE)
Het Nederlands Film Festival
Robodock Art & technology Festival
Festival Boulevard in Den Bosch
ID&T (Mysteryland)
Dance Valley
Milkshake
Women Inc.
Dutch Design Week in Eindhoven
Nachttheater Sugar Factory
Club Paradiso
Gergiev Festival
Stadsdeel Amsterdam West
Festival Classique
Het Kinderboekenbal
Solar Weekend
Music for Sunset (IT)
Zaff! (IT)